Wegenbouw bedrijven: waarom kiezen voor Schmidt Wegenbouw?

Er zijn talloze wegenbouw bedrijven in Nederland die goed werk afleveren. Waarom zou u kiezen voor Schmidt Wegenbouw voor het asfalteren van uw oprit, parkeerplaats of bedrijfsterrein?

button-telefooncontact-btn

Direct persoonlijk advies?

Bel ons: 020-619 45 46

Wij zijn gespecialiseerd in

 • asfalteren
 • asfaltreparaties
 • asfalt onderhoud
 • repareren van scheuren
 • grond werkzaamheden
 • bestratings werken
 • belijningen
Wat kunt u bij ons verwachten

icon-checkvrijblijvende offerte
icon-checkmilieu bewust
icon-checkcombinatie tarieven
icon-checkbetaalbare oplossingen
icon-checkwij spreken heldere taal
icon-checkwerkzaam in heel Nederland

Wegenbouw bedrijven: generalist of liever specialist?

Wegenbouw bedrijven zijn er alle soorten en maten. Zo zijn er grote bedrijven die zich bezighouden met alle onderdelen van de wegenbouw, zoals straatwerk, grondwerk en het aanleggen en onderhouden van rioleringen. Anders spelers zijn specialist op één terrein, zoals asfaltering.

Schmidt Wegenbouw valt onder de laatste categorie en is dé expert op het gebied van asfalteren en asfaltonderhoud. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

Meer informatie over Schmidt Wegenbouw

Schmidt Wegenbouw is de specialist voor al uw asfalteringswerkzaamheden. Wilt u een parkeerplaats, bedrijfsterrein of oprijlaan laten asfalteren of herstellen? Of kunnen we u helpen met het aanbrengen van belijning op een bedrijfsterrein of in een fasbriekshal? Neem contact met ons op en laat u adviseren door 1 van onze experts.

Direct persoonlijk advies?
Bel ons: 020-619 45 46

Specialistische wegenbouw bedrijven worden steeds beter

Het voordeel van specialistische wegenbouw bedrijven is dat ze een ding heel erg goed doen en daar steeds beter in worden. Schmidt Wegenbouw heeft bijvoorbeeld meer dan 25 jaar ervaring in asfaltering en levert vakwerk aan zowel particuliere zakelijke klanten.

De medewerkers van Schmidt Wegenbouw hebben alle situaties al eens meegemaakt en kiezen altijd de beste en voordeligste oplossing. Dit blijkt bijvoorbeeld uit onze prijzen voor asfalteren.

Als klant kunt u kiezen tussen het wegdek en de onderlaag volledig vervangen, alleen de deklaag verwijderen en het wegdek opnieuw asfalteren of asfalteren bovenop het oude wegdek. De laatste optie is het voordeligst en waar mogelijk adviseren we u deze. Dit bespaart u veel geld en u doet geen enkele concessie aan de kwaliteit.

Specialistische wegenbouw bedrijven toch breed inzetbaar

Hoewel specialistische wegenbouw bedrijven zich toeleggen op een specifiek onderdeel van het vak, wil dit niet zeggen dat ze niet breed inzetbaar zijn. Zo kunt u Schmidt Wegenbouw inschakelen voor het asfalteren van opritten en bedrijfsterreinen, maar ook voor onderhoud en het aanbrengen van belijningen bij sportparken

Ook voor het asfalteren van kleinere erven en oprijlanen is Schmidt uw betrouwbare partner. We beschikken over vakbekwame mensen en uitstekende machines, waarmee we al het werk zelf uitvoeren. Daardoor laten we niets aan het toeval over en garanderen we u de hoogste kwaliteit in asfaltwerk.

Nog meer redenen om te kiezen voor Schmidt Wegenbouw

Met meer dan 25 jaar ervaring is Schmidt Wegenbouw dé specialist in asfalteren en asfaltonderhoud. Dat heeft verschillende voordelen voor u, zoals:

 • Schmidt Wegenbouw gebruikt uitsluitend hoogwaardig asfalt, dat snel hard wordt na afkoeling. Daardoor ondervindt het verkeer minimale hinder.
 • Het asfalt dat we gebruiken heeft dankzij zijn samenstelling weinig onderhoud nodig.
 • Asfaltbekleding van Schmidt Wegenbouw is vrijwel waterdicht. Dit beschermt de onderliggende fundering optimaal.
 • Zowel de fundering als de asfaltlaag zijn maximaal verdicht.
 • Schmidt Wegenbouw hanteert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
 • Schmidt Wegenbouw voert alle werkzaamheden voor u uit, of u nu een particuliere of zakelijke klant bent, of werkzaam bent bij een gemeente.
 • Voor gemeenten hanteren we flexibele werktijden, zodat het verkeer geen onnodige hinder ondervindt.
 • Uniek in de branche: u krijgt bij Schmidt 2-jaar garantie op werkzaamheden en asfalt!

Betrouwbare wegenbouw bedrijven? Kies ook voor Schmidt

In onze ruim 25-jarige geschiedenis heeft Schmidt Wegenbouw duizenden particuliere en zakelijke klanten naar volle tevredenheid geholpen. Mogen we u ook van dienst zijn? Aarzel niet en bel of mail ons. We denken graag met u mee en stellen met alle plezier een vrijblijvende offerte samen.

Direct persoonlijk advies?
Bel Schmidt Wegenbouw: 020-619 45 46

footer-4 footer-3 footer-2