Asfalteren van uw oprit

Laat uw oprit asfalteren en hij blijft decennia lang in uitstekende staat. Schmidt Wegenbouw neemt al het werk uit handen en realiseert een prachtig resultaat.

Heeft u een oprit, dan is die aan slijtage onderhevig. Na verloop van tijd kan er schade ontstaan door strooizout, vrieskou en algen en mossen. Laat u uw oprit asfalteren, dan voorkomt u veel van deze narigheid. Asfalteren is voordelig en het materiaal hoogwaardig en flexibel. Met het juiste onderhoud gaat een geasfalteerde oprit moeiteloos 30 jaar mee.

Of het nu om uw bedrijfspand of privéwoning gaat, bij asfalt opritten zijn er 5 belangrijke elementen die de betrouwbaarheid en levensduur bepalen. Dit zijn: een solide ondergrond, goede drainage, hoogwaardig asfalt, tijdig onderheid en vakmanschap.

Bij Schmidt Wegenbouw bent u verzekert van de hoogste kwaliteit op alle vijf de punten. U krijgt niet alleen een perfect geasfalteerde oprit voor een zeer scherpe prijs, maar profiteert daarnaast van 2 jaar garantie op werkzaamheden en materialen. Schakel daarom nu de experts van Schmidt in voor het hoogwaardig en voordelig asfalteren van uw oprit.

button-telefooncontact-btn

Direct persoonlijk advies?

Bel ons: 020-619 45 46

Wij zijn gespecialiseerd in

 • asfalteren
 • asfaltreparaties
 • asfalt onderhoud
 • repareren van scheuren
 • grond werkzaamheden
 • bestratings werken
 • belijningen
Wat kunt u bij ons verwachten

icon-checkvrijblijvende offerte
icon-checkmilieu bewust
icon-checkcombinatie tarieven
icon-checkbetaalbare oplossingen
icon-checkwij spreken heldere taal
icon-checkwerkzaam in heel Nederland

 Correct asfalteren oprit essentieel voor bedrijven

Bij bedrijfspanden is het correct asfalteren van opritten essentieel. De investering behoudt niet alleen zijn waarde, maar u voorkomt ook dat bezoekers geconfronteerd worden met onveilige verkeerssituaties en gaten in de weg. Een vakkundig geasfalteerde oprit geeft uw bedrijfspand bovendien een strakke en zakelijke uitstraling. U heeft uw zaken goed voor elkaar en klanten zien dit.

5 essentiële eigenschappen voor het asfalteren van uw oprit

Een oprit asfalteren kunt u het beste overlaten aan de professionals van Schmidt Wegenbouw. Zij zorgen ervoor dat uw oprit voldoet aan deze 5 essentiële eigenschappen.

Stabiele ondergrond
Voor het beste resultaat verstevigen we als eerste de ondergrond. Dit doen we zeer nauwkeurig, zodat u toekomstige schade aan uw oprit door verzakking en waterschade voorkomt.

Goede drainage en ontwatering
Water is de grootste bedreiging voor uw net geasfalteerde oprit en goede drainage en ontwatering is cruciaal. Bij de aanleg en het asfalteren van uw oprit zorgen we er voor dat er voldoende bolling in het wegdek zit, en water zich niet ophoopt in de poriën en spleten van het asfalt. Dit vermindert de gevolgen van bevriezing, dooi en uitzetting voor het asfalt en garandeert u jarenlang plezier van uw geasfalteerde oprit.

De beste materialen
Als de verkeerde materialen gebruikt worden bij het asfalteren van uw oprit, zijn problemen onvermijdelijk. Asfalt opritten zijn kwetsbaar voor verwering en oxidatie en het juiste type asfaltmix is essentieel voor een duurzaam resultaat.
Schmidt Wegenbouw asfalteert al meer dan 25 jaar voor particulieren, bedrijven en de overheid. We weten precies welke materialen het geschiktste zijn voor de aanleg en het asfalteren van uw oprit. Door de juiste materiaalkeuze heeft u later veel minder onderhoud en krijgen mossen en algen geen kans. Ook zorgen we ervoor dat de asfaltbekleding praktisch waterdicht is, zodat de onderliggende fundering optimaal wordt beschermd.

Tijdig onderhoud
Is uw oprit geasfalteerd, dan is het werk nog niet gedaan. Met tijdig onderhoud waarborgt u de kwaliteit van het asfalt. Bij onderhoud kunt denken aan o.a. het repareren van barsten en scheuren in de oprit. Schmidt Wegenbouw beschikt over alle kennis en middelen om dit efficiënt en voordelig voor u te doen. We werken door heel Nederland en als we de werkzaamheden kunnen combineren met een andere opdrachtgever in uw regio betaalt u zelfs minder tot geen transportkosten. Informeer vrijblijvend naar de onderhoudsmogelijkheden voor uw asfalt oprit.

Vakmanschap
Schakel altijd een deskundig bedrijf als Schmidt Wegenbouw in voor het asfalteren van uw oprit. Dan bent u er zeker van dat het werk professioneel wordt uitgevoerd en de medewerkers gediplomeerd en ervaren zijn. Schmidt bestaat niet voor niets al 25 jaar en we bedienen jaarlijks honderden tevreden opdrachtgevers door heel Nederland. Bent u de volgende?

Kies ook voor kwaliteit bij het asfalteren van uw oprit

De experts van Schmidt beschikken over alle materialen, machines en kennis voor het professioneel asfalteren van uw oprit. Met meer dan 25 jaar ervaring nemen we al het werk uit handen en garanderen we u de hoogste kwaliteit. Of het nu om uw bedrijfspand of privéwoning gaat: laat uw oprit asfalteren door Schmidt en u weet zeker dat hij jarenlang mooi blijft.

Asfalteren oprit? Bel met onze experts

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het asfalteren van uw oprit? Neem contact met ons op.
Bel: 020-619 45 46

Waarom kiezen voor Schmidt Wegenbouw?

 • De specialist in oprit asfalteren, qua materiaal en uitvoering
 • Unieke 2-jarige garantie op werkzaamheden en asfalt
 • Een klein en zeer gedreven team van vakmensen
 • Afspraken en deadlines zijn heilig
 • Al meer dan 25 jaar bewezen succesvol

footer-4 footer-3 footer-2