Belijningen en wegmarkeringen

Schmidt Wegenbouw brengt belijningen en wegmarkeringen aan op alle mogelijke ondergronden. Betaalbaar, nauwkeurig en slijtvast

Belijningen en wegmarkeringen spelen een grote rol in het handhaven van de verkeersorde. Zonder het aanbrengen van wegbelijningen wordt het namelijk één grote chaos en begrijpt niemand waar hij of zij moet rijden of parkeren.

Belijningen en wegmarkeringen zijn ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse industrie, bijvoorbeeld op fabrieksterreinen, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen, zowel binnen als buiten. Daarnaast spelen belijningen en markeringen een belangrijke rol in bedrijfshallen en magazijnen, om veiligheid, orde en loop- of transportroutes te waarborgen.

button-telefooncontact-btn

Direct persoonlijk advies?

Bel ons: 020-619 45 46

Wij zijn gespecialiseerd in

  • asfalteren
  • asfaltreparaties
  • asfalt onderhoud
  • repareren van scheuren
  • grond werkzaamheden
  • bestratings werken
  • belijningen
Wat kunt u bij ons verwachten

icon-checkvrijblijvende offerte
icon-checkmilieu bewust
icon-checkcombinatie tarieven
icon-checkbetaalbare oplossingen
icon-checkwij spreken heldere taal
icon-checkwerkzaam in heel Nederland

Belijningen aanbrengen leidt tot hogere productiecapaciteit

Uit onderzoek blijkt dat bedrijven productiever zijn als ze routes aangeven door belijningen of markeringen. Medewerkers verplaatsen zich altijd via de kortste route en verspillen daarmee minder tijd.

De sector logistiek maakt ook vaak gebruik van laaddockbelijning, zodat ladende en lossende vrachtwagens altijd een rechte lijn rijden. Dit voorkomt onoverzichtelijke situaties bij het achteruitrijden en garandeert een snellere doorstroming.

Eigenaren van bedrijfspanden en onroerend goed kiezen voor belijningen en markeringen vanwege het strakke aangezicht. Een pand met een goed verzorgd parkeerterrein en strak uitgelijnde parkeerplaatsen maakt een professionele indruk op bezoekers. Kwaliteit zit hem in de details.

Meer weten over belijningen en wegmarkeringen?

Neem contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden.
Bel: 020-619 45 46

Verschillende materialen voor belijnen wegen, sportparken, bedrijfshallen en magazijnen

Schmidt Wegenbouw beschikt over alle materialen, machines en kennis voor het hoogwaardig en betaalbaar aanbrengen van belijning en wegmarkeringen. Afhankelijk van de ondergrond gebruiken we het beste materiaal en dit varieert van koudplast, thermoplast en multiekryl tot een- of tweecomponenten wegenverven.

De gebruikte belijningsmaterialen zijn zeer slijtvast en hechten goed op praktisch alle ondergronden. Ook zijn ze reflecterend en waterafstotend, waardoor de markeringen hun reflecterende werking blijven houden. Daardoor zijn de lijnen beter zichtbaar voor gebruikers, ook als het donker of nat is.

Belijningen aanbrengen in het verkeer

Een door ons veel gebruikte wegenverf is het voordelige plr uws al-b. Dit is een milieuvriendelijke watergedragen wegenverf die zonder  oplosmiddelhoudende producten een prima aanhechting geeft op asfalt, gesealcoat asfalt en zelfs op beton. Daardoor is hij ook erg geschikt voor hermarkeringen.

De plr uws al-b heeft een zeer heldere witte kleur en hij droogt binnen 30 minuten op. Door de korte droogtijd is er minimale hinder voor het verkeer. De verf kunnen we in verschillende ral-kleuren aan brengen.

Nog een voordeel van de wegenverf plr uws al-b is zijn zeer hoge slijtvastheid. Daardoor blijft de belijning of markering zichtbaar, ook na meer dan 200.000 overschrijdingen. Als weg-eigenaar heeft u geen omkijken naar het onderhoud en deze verf is dan ook niet voor niets kiwa-gecertificeerd en gekwalificeerd als niet toxic/giftig.

Meer weten over belijningen en wegmarkeringen?

Neem contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden.
Bel: 020-619 45 46

footer-4 footer-3 footer-2