Belijning parkeergarage en belijning parkeervakken

Belijning parkeergarage en belijning parkeervakken, daarvoor bent u bij Schmidt Wegenbouw aan het juiste adres. We brengen zeer nauwkeurig, betaalbaar en slijtvast al uw belijningen en markeringen aan.

Zoekt u een betrouwbare partner voor het aanbrengen van belijning in parkeergarage en parkeervakken? Kies dan voor de onovertroffen kwaliteit van Schmidt Wegenbouw. Schmidt is expert in het professioneel  aanbrengen van belijning in parkeergarages en bij parkeervakken.

Belijning en wegmarkeringen zijn onmisbaar voor de doorstroming van voertuigen en het handhaven van de verkeersorde in parkeergarages. Tevens zorgen ze ervoor dat bestuurders hun voertuig snel kunnen stallen in de lege parkeervakken, zonder onnodig oponthoud te veroorzaken. Zonder het aanbrengen van belijning in parkeergarages begrijpt niemand waar hij of zij moet rijden of parkeren en dit leidt tot chaos, onoverzichtelijke situaties en ergernissen.

button-telefooncontact-btn

Direct persoonlijk advies?

Bel ons: 020-619 45 46

Wij zijn gespecialiseerd in

 • asfalteren
 • asfaltreparaties
 • asfalt onderhoud
 • repareren van scheuren
 • grond werkzaamheden
 • bestratings werken
 • belijningen
Wat kunt u bij ons verwachten

icon-checkvrijblijvende offerte
icon-checkmilieu bewust
icon-checkcombinatie tarieven
icon-checkbetaalbare oplossingen
icon-checkwij spreken heldere taal
icon-checkwerkzaam in heel Nederland

Professionele parkeergarage belijning leidt tot hogere klanttevredenheid

Parkeergarages waarvan de routes duidelijk zijn aangeven door belijningen en markeringen, worden hoger gewaardeerd door gebruikers. Bestuurders verplaatsen zich altijd via de kortste route en verdoen daarmee zo weinig mogelijk tijd.

Een duidelijke belijning van parkeervakken maakt inparkeren sneller en makkelijker. Bovendien vergroot dit het begrip bij medebestuurders, want onduidelijke situaties leiden nogal eens tot irritaties en soms zelfs verkeersruzies. Deze problemen voorkomt u met professionele parkeergarage belijning van Schmidt Wegenbouw.

Schmidt Wegenbouw heeft meer dan 25 jaar ervaring met belijningen aanbrengen op wegen en in parkeergarages. We werken met uiterste precisie en garanderen een betaalbaar en slijtvast resultaat. Ook als het gaat om belijningen voor autowegen, opritten, bedrijfsterreinen of sportvelden.

Verschillende materialen voor belijnen parkeergarages en parkeervakken

De experts van Schmidt Wegenbouw beschikken niet alleen over de beste materialen en machines voor het aanbrengen van belijningen, maar hebben ook nog eens 25 jaar ervaring. Daardoor kunnen we hoogwaardig en betaalbaar belijningen en markeringen aanbrengen in parkeergarages en parkeervakken.

De materialen die we gebruiken voor de belijning van parkeergarages en parkeervakken variëren van koudplast, tot thermoplast en van multiekryl tot een- of tweecomponenten wegenverven. Per project bekijken we wat de beste keuze is voor uw situatie. Dit verzekert u van een blijvend mooi, en onderhoudsarm resultaat.

De gebruikte belijningsmaterialen hechten goed op praktisch alle ondergronden en zijn zeer slijtvast. Ook zijn ze waterafstotend en reflecterend, waardoor de markeringen hun reflecterende werking blijven houden. De lijnen blijven daardoor ook in het donker en bij vochtige omstandigheden duidelijk zichtbaar voor gebruikers.

Belijningen aanbrengen bij parkeervakken

Een populaire en zeer betaalbare wegenverf is plr uws al-b. Deze milieuvriendelijke wegenverf op waterbasis bevat geen oplosmiddelhoudende producten, en hij hecht uitstekend op asfalt, gesealcoat asfalt en zelfs op beton. Daardoor is hij ook erg geschikt voor hermarkeringen.

De plr uws al-b droogt binnen een half uur en geeft een helder resultaat. We kunnen de wegenverf in verschillende ral-kleuren aanbrengen en de korte droogtijd beperkt de verkeershinder tot een minimum.

Een bijkomend voordeel van de wegenverf plr uws al-b is zijn zeer hoge slijtvastheid. Ook na meer dan 200.000 overschrijdingen blijven de markeringen daardoor zichtbaar, en dit is ideaal voor parkeergarages en parkeervakken. U heeft nauwelijks onderhoud.

Meer informatie over belijning parkeergarage en belijning parkeervakken?

Neem contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden.
Bel: 020-619 45 46

Waarom kiezen voor Schmidt Wegenbouw?

 • Hoogwaardige belijningen en wegmarkeringen, qua materiaal en uitvoering
 • Unieke 2-jarige garantie op alle werkzaamheden
 • Een klein en zeer gedreven team van vakmensen
 • Afspraken en deadlines zijn heilig
 • Al meer dan 25 jaar bewezen succesvol

footer-4 footer-3 footer-2