Belijning wegen

Voor het professioneel aanbrengen van belijning op wegen kunt u vertrouwen op de kwaliteit van Schmidt Wegenbouw.

Voor het handhaven van de verkeersorde en de verkeersveiligheid zijn belijningen en wegmarkeringen onmisbaar. Ze zorgen ervoor dat verkeerssituaties overzichtelijke blijven en weggebruikers weten waar ze moeten rijden, voorsorteren en parkeren.
Schmidt Wegenbouw verzorgt al meer dan 25 jaar de belijning van wegen. Met onze professionele materialen, machines en kennis brengen we hoogwaardig en betaalbaar belijning en wegmarkeringen aan op onder andere wegen, bedrijfsterreinen en sportvelden. Per project kiezen we het materiaal dat het beste past bij uw ondergrond, waardoor u verzekerd bent van een blijvend mooi resultaat.

De belijningsmaterialen die we gebruiken hechten goed op praktisch alle ondergronden en zijn zeer slijtvast. Ook houden ze hun reflecterende werking, in slechte weersomstandigheden. De belijning is daardoor onder alle omstandigheden goed zichtbaar voor weggebruikers, en u heeft er nauwelijks mogelijk onderhoud aan.

button-telefooncontact-btn

Direct persoonlijk advies?

Bel ons: 020-619 45 46

Wij zijn gespecialiseerd in

 • asfalteren
 • asfaltreparaties
 • asfalt onderhoud
 • repareren van scheuren
 • grond werkzaamheden
 • bestratings werken
 • belijningen
Wat kunt u bij ons verwachten

icon-checkvrijblijvende offerte
icon-checkmilieu bewust
icon-checkcombinatie tarieven
icon-checkbetaalbare oplossingen
icon-checkwij spreken heldere taal
icon-checkwerkzaam in heel Nederland

Belijning van wegen met professionele wegenverf

De juiste belijning maakt wegen overzichtelijk en veiliger. Schmidt Wegenbouw brengt belijning en markeringen aan op o.a. bedrijfsterreinen, rotondes, parkeervakken en snelwegen. Dit doen we met speciale apparatuur, die de juiste laagdikte, slijtvastheid, stroefheid en zichtbaarheid onder alle omstandigheden garandeert.
Een door ons veel gebruikte wegenverf is het voordelige plr uws al-b. Deze verf is zeer geschikt voor belijning van o.a. parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen en asfalt- en betonwegen. Ook is hij eenvoudig te hermarkeren en geluidsarm, door de geringe dikte van het materiaal.

De plr uws al-b heeft een zeer heldere witte kleur en hij is binnen 10 tot 30 minuten overrijdbaar. Dit beperkt de overlast voor het verkeer tot een minimum. Ook is de wegenverf in diverse ral-kleuren leverbaar, waardoor hij ook gebruikt kan worden voor het kleuren van sportvelden, schoolpleinen en opvallende looproutes.

Professionele wegenverf voor belijning wegen

De wegenverf plr uws al-b is niet alleen voordelig, maar ook uiterst slijtvast. De belijning of markering blijft daardoor goed zichtbaar, ook na meer dan 200.000 overschrijdingen. U hoeft zich nauwelijks druk te maken om het onderhoud en deze wegenverf is niet voor niets een Kiwa-gecertificeerd markeringsmateriaal.

Verschillende materialen voor belijnen wegen, sportparken en bedrijfshallen

Voor de professionele belijning van wegen is Schmidt Wegenbouw de aangewezen partij. We hebben 25 jaar ervaring in de wegenbouw en beschikken over alle materialen, machines en kennis voor het hoogwaardig en betaalbaar aanbrengen van belijning en wegmarkeringen.

Meer weten over de belijning van wegen?

Neem contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden.
Bel: 020-619 45 46

Waarom kiezen voor Schmidt Wegenbouw?

 • Hoogwaardige belijning van wegen, qua materiaal en uitvoering
 • Unieke 2-jarige garantie op alle werkzaamheden
 • Een klein en zeer gedreven team van vakmensen
 • Afspraken en deadlines zijn heilig
 • Al meer dan 25 jaar bewezen succesvol

footer-4 footer-3 footer-2