Koud asfalt reparaties

Koud asfalt reparaties zijn ideaal voor kleine reparaties aan asfaltbeton. Schmidt Wegenbouw voert de werkzaamheden professioneel en betaalbaar voor u uit.

Gaten in een asfaltweg moeten tijdig gerepareerd worden, om aanvullende schade te voorkomen. Met koud asfalt kan een gat zonder machine (tijdelijk) worden gedicht.

Koud asfalt bevat met bitumen, steenslag en zand dezelfde bestanddelen als normaal asfalt. Hier is een extra bestanddeel aan toegevoegd, waardoor gaten bij koud asfalt reparaties onverwarmd dicht en vlak gemaakt kunnen worden. Hier komen geen grote machines aan te pas.

button-telefooncontact-btn

Direct persoonlijk advies?

Bel ons: 020-619 45 46

Wij zijn gespecialiseerd in

  • asfalteren
  • asfaltreparaties
  • asfalt onderhoud
  • repareren van scheuren
  • grond werkzaamheden
  • bestratings werken
  • belijningen
Wat kunt u bij ons verwachten

icon-checkvrijblijvende offerte
icon-checkmilieu bewust
icon-checkcombinatie tarieven
icon-checkbetaalbare oplossingen
icon-checkwij spreken heldere taal
icon-checkwerkzaam in heel Nederland

Koud asfalt reparaties door Schmidt Wegenbouw

Schmidt Wegenbouw is gespecialiseerd in koud asfalt reparaties. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige 2 componenten koud asfalt, dat voor een doorbraak zorgde is in de asfaltsector. Het koud asfalt hardt direct goed uit en behoudt ook bij zeer hoge temperaturen zijn stevigheid.

Schmidt Wegenboud beschikt over de juiste materialen en mensen om asfalt snel, goed en vakkundig te repareren. Daardoor is een koud asfaltreparatie meer dan alleen een noodreparatie. Ook beschikken wij over een kleine mobiele asfaltset, die wij voor asfaltreparaties tegen zeer interessante tarieven kunnen inzetten.

footer-4 footer-3 footer-2