Asfaltreparatie en reparatie van asfaltschade

Asfaltreparatie is van groot belang om asfalt en asfaltwegen in optimale vorm te houden. Bovendien voorkomt u dat schade aan het asfalt verergert.

Asfaltwegen, opritten, parkeerplaatsen en bedrijfsterreinen hebben veel voordelen. Wegbedekking met asfalt is voordelig, duurzaam, comfortabel en het vermindert geluidsoverlast. Wilt u jarenlang plezier houden van uw asfalt wegdek, dan is tijdige asfaltreparatie noodzakelijk. Schmidt Wegenbouw is de expert in reparatie van asfaltschade.

button-telefooncontact-btn

Direct persoonlijk advies?

Bel ons: 020-619 45 46

Wij zijn gespecialiseerd in

 • asfalteren
 • asfaltreparaties
 • asfalt onderhoud
 • repareren van scheuren
 • grond werkzaamheden
 • bestratings werken
 • belijningen
Wat kunt u bij ons verwachten

icon-checkvrijblijvende offerte
icon-checkmilieu bewust
icon-checkcombinatie tarieven
icon-checkbetaalbare oplossingen
icon-checkwij spreken heldere taal
icon-checkwerkzaam in heel Nederland

Asfaltreparatie, kies voor de professionals

Asfaltreparatie en asfalt onderhoud is erg belangrijk. Door de wisselende weersinvloeden zoals uv-stralen, regen en vorst raakt het bindmiddel in asfalt na verloop van tijd beschadigd, en verliest het steeds meer flexibiliteit. De structuur van het wegdek wordt daardoor grof en open, waardoor het kan gaan scheuren en soms zelfs tot gaten leidt. Met reparatie van asfaltschade stopt u dit proces en voorkomt u ergere schade.

Speciaal voor kleine reparaties beschikken wij over een mini asfaltset met een kleine hotbox gemonteerd op een aanhanger, deze is zeer efficiënt in te zetten tegen gunstige tarieven.

Bij een asfaltreparatie gaan de medewerkers van Schmidt uw schade zeer gericht te lijf. We frezen gaten in het asfalt wegdek nauwkeurig uit met een asfaltfrees, of we zagen deze uit. Daarna vullen we het gat nauwkeurig met warm asfalt uit een asfalt hotbox en verdichten het asfalt met een wals trilmachine. U ziet nauwelijks iets van de ingreep en het wegdek is weer toekomstbestendig en egaal.

Hoogwaardige asfaltreparatie is een tak van sport die niet iedereen beheerst. Schmidt Wegenbouw is al meer dan 25 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van asfaltering, asfaltreparatie en parkeerplaatsonderhoud. Laat uw reparatie van asfaltschade ook uitvoeren door de professionals en neem direct contant op.

Koudasfalt reparatie

Reparaties aan asfalt kunt u ook laten herstellen met koudasfalt. Voor koudasfalt reparaties gebruiken we een tweecomponenten koudasfalt. In tegenstelling tot traditionele koudasfalt hardt dit materiaal beter uit.

U kunt vrijwel direct over het asfalt rijden, en het verkeer ondervindt minimale hinder. Ook heeft u financiële voordelen, want we beperken de frees- en afvoerkosten dankzij koudasfalt reparaties tot een minimum.

Heet bitumen reparaties

Heet bitumen reparaties zijn van groot belang om scheuren in asfalt of in de overgangsnaden, verzakte of gerepareerde gedeeltes te beschermen en weer waterdicht te maken. Water kan niet meer in de scheuren zakken en dit sluit verdere schade door stuk vriezen uit.

Een van de manieren om bitumen te verwerken is een zogeheten crack filler die het bitumen verhit tot 200 °C. Hierdoor vullen wij gemakkelijk en doeltreffend scheuren, naden en beschadigingen in uw asfalt wegdek.

Meer weten over asfaltreparatie van Schmidt Wegenbouw

Wilt u meer weten over de reparatie van asfaltschade door de professionals van Schmidt Wegenbouw? Aarzel niet en bel of mail ons. We denken graag met u mee en stellen desgewenst een vrijblijvende prijsopgave samen.
Bel ons: 020-619 45 46

Waarom kiezen voor Schmidt Wegenbouw?

 • Hoogwaardige asfalt-, koudasfalt- en bitumenreparaties, qua materiaal en uitvoering
 • Unieke 2-jarige garantie op werkzaamheden en asfalt
 • Een klein en zeer gedreven team van vakmensen
 • Korte lijnen en directe oplossingen
 • Afspraken en deadlines zijn heilig
 • Al meer dan 25 jaar bewezen succesvol

footer-4 footer-3 footer-2