Asfaltonderhoud

Met regelmatig asfaltonderhoud laat u scheuren en gaten in uw asfalt wegdek professioneel repareren. Zo waarborgt u de kwaliteit en voorkomt u ergere schade.

Heeft u gaten of scheuren in uw asfalt wegdek, laat deze dan snel repareren. Regelmatig asfaltonderhoud voorkomt blijvende schade aan uw asfaltweg, oprit, parkeerplaats of bedrijfsterrein. Door het juist uitvoeren van asfaltonderhoud beperkt u bovendien de kans op ongelukken voor het wegverkeer.

Houd uw asfalt wegdek in topvorm met asfaltonderhoud van Schmidt Wegenbouw. We zijn al meer dan 25 jaar uw betrouwbare partner op het gebied van asfaltering en parkeerplaatsonderhoud. Maak daarom vandaag nog een afspraak met de experts.

button-telefooncontact-btn

Direct persoonlijk advies?

Bel ons: 020-619 45 46

Wij zijn gespecialiseerd in

 • asfalteren
 • asfaltreparaties
 • asfalt onderhoud
 • repareren van scheuren
 • grond werkzaamheden
 • bestratings werken
 • belijningen
Wat kunt u bij ons verwachten

icon-checkvrijblijvende offerte
icon-checkmilieu bewust
icon-checkcombinatie tarieven
icon-checkbetaalbare oplossingen
icon-checkwij spreken heldere taal
icon-checkwerkzaam in heel Nederland

Tijdig asfaltonderhoud voorkomt ernstiger beschadigingen

Asfalt heeft regelmatig onderhoud nodig. Door zware belasting, slijtage, zettingen, strooizout en weersinvloeden ontstaat in asfalt slijtage, gaten en scheuren. Bovendien veroudert het wegdek.

Door intensief gebruik en ouderdom behoudt een asfalt wegdek vaak niet de vereiste stroefheid. Met periodiek asfaltonderhoud van Schmidt Wegenbouw brengt u het wegdek terug in zijn oude, hoogwaardige staat. Bovendien bent u ervan verzekerd dat het asfaltoppervlak gesloten is. Vocht kan daardoor niet binnendringen in het wegdek en u voorkomt ernstige schade. Preventief asfaltonderhoud dus!

Preventief onderhoud asfalt voordeliger dan repareren

Asfaltonderhoud bestaat meestal uit het herstellen van schade, terwijl het voorkomen van asfaltschade veel voordeliger is.

Bitumen aan de oppervlakte van het wegdek verouderen snel door oxidatie en de directe invloed van zout, zonlicht, zuren en olie. Ook wordt het wegdek steeds zwaarder belast door het toenemende en zwaardere wegverkeer. Een direct gevolg is dat het bitumen in het asfalt z’n hechtingscapaciteit en flexibiliteit verliest, met verlies van bitumenmortel en rafeling als gevolg. Het wegdek slijt.

Asfaltonderhoud is kosteneffectief

Asfaltonderhoud is kosteneffectief. Zo kunt u tot wel 60% besparen ten opzichte van conventioneel onderhoud. Asfaltonderhoud verlengt de duurzaamheid van asfaltdeklagen bovendien tot 2 keer de normale levensduur. Asfaltonderhoud verdient zich kortom snel terug.

Schmidtwegenbouw is uw partner bij asfaltonderhoud, voor zowel overheden, gemeenten en particulieren. Vraag direct eens een offerte aan en laat u verassen door onze scherpe tarieven voor asfaltonderhoud.

Verschillende soorten asfalt

Bij het asfalteren kun je asfalt in verschillende structuren aanbrengen. Schmidt wegenbouw heeft een handige tabel met de soorten asfalt die door ons het meest gebruikt worden. Natuurlijk kunnen wij ook asfalteren met ander asfalt.

Levensduur asfalt

De uiteindelijke levensduur van asfalt is afhankelijk van onder andere gebruiksintensiteit en klimatologische omstandigheden. Ook speelt asfaltonderhoud hierbij een belangrijke rol.

Zitten er gaten of scheuren in uw asfalt en wilt u deze professioneel laten repareren? Of wilt u meer weten over onze hoogwaardige en betaalbare diensten op het gebied van asfaltering en parkeerplaatsonderhoud? Bel dan met 1 van onze  asfaltonderhoudspecialisten en vraag direct een scherpe offerte aan.

Meer informatie over asfaltonderhoud

Neem contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden.
Bel: 020-619 45 46

Waarom kiezen voor Schmidt Wegenbouw?

 • Hoogwaardig asfaltonderhoud, qua materiaal en uitvoering
 • Unieke 2-jarige garantie op werkzaamheden
 • Een klein en zeer gedreven team van vakmensen
 • Korte lijnen en directe oplossingen
 • Afspraken en deadlines zijn heilig
 • Al meer dan 25 jaar bewezen succesvol

footer-4 footer-3 footer-2