Asfalteerbedrijf

Asfalteerbedrijf Schmidt Wegenbouw is dé specialist voor al uw asfaltwerkzaamheden. Zo bieden we 2 jaar garantie op werkzaamheden en asfalt.

Ben u op zoek naar een professioneel en betaalbaar asfalteerbedrijf?

Dan bent u bij Schmidtwegenbouw aan het juiste adres. Ons asfaltbedrijf helpt u met alle denkbare asfaltwerkzaamheden, zoals: asfalteren, repareren van asfalt en het aanbrengen van sealcoatingen, belijningen, markeringen en slijtlagen. Dit doen we door heel Nederland en in het buitenland.

Asfalteerbedrijf Schmidt Wegenbouw blinkt uit in service en kwaliteit. We vervullen al meer dan 25 jaar alle wensen op het gebied van wegonderhoud, voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers.

Daarbij leggen we de lat altijd even hoog en gaan we voor het perfecte resultaat. Schmidt Wegenbouw is gespecialiseerd in het asfalteren van bedrijfsterreinen, fabrieksterreinen, parkeerplaatsen en oprijlanen. Ook kunt u bij ons terecht voor asfaltreparaties, asfaltonderhoud, het belijnen van wegen of bedrijfsterreinen en aanvullende diensten. Met Schmidt kiest u voor bewezen kwaliteit. Daarom geven we als enige 2 jaar garantie op onze werkzaamheden en het asfalt.

button-telefooncontact-btn

Direct persoonlijk advies?

Bel ons: 020-619 45 46

Wij zijn gespecialiseerd in

  • asfalteren
  • asfaltreparaties
  • asfalt onderhoud
  • repareren van scheuren
  • grond werkzaamheden
  • bestratings werken
  • belijningen
Wat kunt u bij ons verwachten

icon-checkvrijblijvende offerte
icon-checkmilieu bewust
icon-checkcombinatie tarieven
icon-checkbetaalbare oplossingen
icon-checkwij spreken heldere taal
icon-checkwerkzaam in heel Nederland

Hoogste kwaliteit voor de laagste prijs

Schmidt Wegenbouw werkt alleen met hoogwaardig kwaliteitsasfalt van Nederlandse asfaltcentrales. U kunt bij ons asfalteerbedrijf terecht voor alle soorten asfalt, maar ook voor alle bijkomende werkzaamheden.

Wat voor asfaltwerkzaamheden wij ook voor u verrichten, we leveren altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste kosten. U betaalt nooit voor dure kantoorpanden en drukkende overheadkosten, maar uitsluitend voor bewezen kwaliteit. Daarom krijgt u bij Schmidt altijd garantie op uitgevoerde werkzaamheden.

Waarom kiezen voor asfalteren door Schmidt Wegenbouw?

Asfalt is de meest gebruikte wegverharding die er bestaat, vanwege zijn hoge slijtvastheid, flexibiliteit en lage kosten. Nederland heeft zo’n 120.000 km asfalt en Rijkswaterstaat investeert jaarlijks miljarden in ons wegdek.

Asfalt is ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse industrie. U komt het materiaal tegen bij fabrieksterreinen, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen en oprijlanen.

Wilt u moeilijke ondergronden of objecten laten asfalteren? Dan is Schmidt Wegenbouw de aangewezen partij. We leveren al meer dan 25 jaar hoogwaardige kwaliteit asfalt aan bedrijven, particulieren, overheden en gemeenten. Geen uitdaging is ons te groot en met onze jarenlange ervaring en een eigentijds machinepark bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Betrouwbaar asfalteerbedrijf? Vraag vandaag nog een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan bij ons asfalteerbedrijf of laat u uitgebreid adviseren door 1 van onze asfalteer specialisten.

footer-4 footer-3 footer-2