Asfalt sealcoating

Schmidt Wegenbouw brengt hoogwaardige en betaalbare asfalt sealcoating aan op uw wegdek. Dit maakt het oppervlakte waterdicht en houdt het asfalt in perfecte conditie.

Asfalt is wereldwijd de populairste wegverharding. Nederland bevat zo’n 120.000 km asfalt en de Overheid investeert jaarlijks miljarden euro’s in ons wegennet. Ook is asfalt niet meer weg te denken uit de industrie, denk maar eens aan fabrieksterreinen, bedrijfsterreinen, parkeerplaatsen en oprijlanen.

Asfalt is sterk, flexibel en voordelig, maar niet onslijtbaar. Daarom is regelmatig asfalt onderhoud noodzakelijk. Een prima middel om asfalt te conserveren is een asfalt coating. Een asfalt sealcoating beschermt het asfalt tegen motorolie, strooizout en verschillende soorten weersinvloeden zoals vorst en regen.

Schmidt Wegenbouw brengt hoogwaardig en betaalbaar sealcoating aan op uw asfalt wegdek. Dit maakt het oppervlakte waterdicht en zorgt ervoor dat water optimaal wordt afgevoerd naar een drainput of de berm.

button-telefooncontact-btn

Direct persoonlijk advies?

Bel ons: 020-619 45 46

Wij zijn gespecialiseerd in

 • asfalteren
 • asfaltreparaties
 • asfalt onderhoud
 • repareren van scheuren
 • grond werkzaamheden
 • bestratings werken
 • belijningen
Wat kunt u bij ons verwachten

icon-checkvrijblijvende offerte
icon-checkmilieu bewust
icon-checkcombinatie tarieven
icon-checkbetaalbare oplossingen
icon-checkwij spreken heldere taal
icon-checkwerkzaam in heel Nederland

Seal coating maakt uw asfalt waterdicht

Een asfalt sealcoating beschermt een asfalt wegdek niet alleen tegen schadelijke stoffen en extreme weersinvloeden, maar ook tegen ultraviolette straling (uv). Door uv-stralen drogen bindmiddelen zoals bitumen uit, waardoor asfalt erg grof en open van structuur wordt en stenen als het ware los in het asfalt komen te liggen. Tevens komt verdamping en beschadiging van het bindmiddel de flexibiliteit van het asfalt niet ten goede, wat leidt tot scheuren.

Water en vorst zijn grote vijanden van asfalt. Zo krijgen wij in Nederland in één winter tientallen keren met vries- en dooiperiodes te maken. Het water dat in het asfalt zakt, zal steeds bevriezen en tijdens het dooien uitzetten. Dit gebeurt met grote kracht, waardoor het asfalt ernstig beschadigd raakt. Een asfalt sealcoating maakt het asfalt goed waterdicht en zorgt ervoor dat het water wordt afgevoerd naar een drainput of naar de berm.

Faceliftende werking van sealcoating

Een asfalt sealcoating heeft ook een faceliftende werking, waardoor het asfalt er prachtig uitziet en uw bedrijf of onroerend goed keurig voor de dag komt.

Neem voor hoogwaardige en betaalbare sealcoating van uw asfalt wegdek contact op met Schmidt Wegenbouw. We maken uw wegdek waterdicht, zodat u toekomstige schade en hoge kosten voor herstelwerkzaamheden voorkomt.

Meer informatie over onze asfalt sealcoating diensten?

Vraag vandaag nog een offerte aan bij ons asfalteerbedrijf Schmidt Wegenbouw of laat u goed adviseren door 1 van onze sealcoatings-experts.

button-telefooncontact-btn

Direct persoonlijk advies?

Bel ons: 020-619 45 46

Dit is de kracht van Schmidt Wegenbouw
 • De hoogste kwaliteit asfalt sealcoating voor een blijvend sterk wegdek
 • Unieke 2-jarige garantie op materialen en werkzaamheden
 • Een klein en zeer gedreven team van vakmensen
 • Korte lijnen en directe oplossingen
 • Afspraken en deadlines zijn heilig

footer-4 footer-3 footer-2